Vizitë në Qendrën e refugjatëve në Šentilj

datën 30 tetor ambasadori Pëllumb Qazimi bashku me ambasadorin e Bullgarisë Ivan Sirakov vizituan Qendrën e refugjatëve Šentilj, e cila është pranë kufirit me Austrinë dhe shërben si qendër pritje e përcjellje emigrantëve. këtë qendër operojnë bashku strukturat e mbrojtjes civile, policisë, ushtrisë, doganave, personelit mjeksor, shoqatave humanitare, Kryqit Kuq, Karitas, UNHCR, etj., gjitha bashku nën drejtimin dhe koordinim mbrojtjes civile. Gjatë vizitës u evidentua humanizmi, solidariteti dhe profesionalizmi i palës sllovene menaxhimin e situatës emigrantëve.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00