Takim në Qendrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim

datën 6 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi Qendrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim Lubjanë (CMSR), ku u takua me drejtorin e saj, Gašper Jež. Qendra është organizatë qeveritare, e cila zbaton projekte zhvillimore kryesisht vendet e Ballkanit Perendimor. Vitet e fundit janë zhvillim e sipër disa projekte Shqipëri, cilat janë lehtësuar edhe falë hapjes zyrës Tiranë. Projektet Shqipëri financohen nga fondi i qeverisë sllovene për zhvillim dhe përfshijnë fushat e sigurisë ushqimore, menaxhimit ujrave, mjedisit, etj.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00