Libër për Shqipërinë nga autorja sllovene Nataša Gregorič Bon

datën 12 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me studjuesen Nataša Gregorič Bon, Instituti i Studimeve Antropologjike dhe Hapsinore, Lubjanë. Ajo për trembëdhjetë muaj periudhën 2004-2005 ka kryer kërkime dhe realizuar studime doktoraturës Dhërmi Shqipërisë. fundi botimi sllovenisht i librit saj rreth këtyre studimeve është përkthyer shqip me titullin "Hapësira mospërputhjesh".Libri është përkthyer me cilësi lartë nga Anila Zaimi me origjinë nga Tirana dhe banuese Slloveni. Botimi shqip do prezantohet për publikun shqiptar përmes ceremonisë promovimit do organizohet Tiranë datën 13 nëntor. Ambasadori Qazimi përgëzoi autoren dhe tej u zhvillua bashkëbisedim për projekte përbashkëta, do realizohen gjatë vitit 2016 bashkëpunim me Ambasadën e Shqipërisë Lubjanë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00