Veprimtari "Homazh për Ilirologun e Madh, Akademikun Aleksandar Stipčević"

Pasditja e datës 13 nëntor bashkoi intelektualët shqiptarë veprimtarinë "Homazh për Ilirologun e Madh, Akademikun Aleksandar Stipčević", organizuar nga Shoqata Kulturore Shqiptare "Migjeni", nën drejtimin e Kryetarit saj, Tahir Maliqaj. Veprimtarisë iu bashkuan Ambasadat e Shqipërisë e Kosovës, si dhe intelektualë shqiptarë ardhur nga Zagrebi.

Për njeriun e pashembullt dijes, ilirologjisë e albanologjisë, institucionin tashmë me emrin Aleksandar Stipčević, sollën kujtime Dr. Martin Berishaj, ambasadori Pëllumb Qazimi dhe diplomati i Ambasadës Kosovës, Gani Mulliqi, cilët kanë patur njohje personale me Akademikun. pranishmit bashkëbiseduan dhe sollën kujtimet e tyre për këtë figurë pazëvendësueshme dijes dhe shkencës shqiptare.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00