Fëmijët e shkollës shqipe të "Forum-Ilirida" vizitojnë Ambasadën e Shqipërisë

Në datën 14 nëntor fëmijët shqiptarë që ndjekin mësimin plotësues në gjuhën shqipe pranë shkollës të hapur nga "Forum-Ilirida", Lubjanë, vizituan Ambasadën e Shqipërisë. Mesdita e kësaj date nga ana e Ambasadës i kushtohej nxënësve shqiptarë. Ata vizituan mjediset e Ambasadës dhe me gjuhën e tyre fëminore bashkëbiseduan me personelin e Ambasadës. Më tej ata u njohën me libra të ndryshëm në gjuhën shqipe si dhe recituan vargje poetike nga trevat mbarëshqiptare.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00