Në Ambasadë priten drejtuesit e Qendrës sllovene për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim dhe të Qendrës Ballkanike për Bashkëpunim dhe Zhvillim

datën 16 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi priti takim z.Gašper Jež, drejtor i Qendrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim Lubjanë (CMSR) dhe znj. Elvana Zhezha, drejtore ekzekutive e Qendrës Ballkanike për Bashkëpunim dhe Zhvillim Tiranë. dy organizatat kanë bashkëkoordinuar vizitë pune Slloveni me objektiva trainimi dhe familjarizimi personelit laboratorit sigurisë ushqimore Fakultetit Veterinarisë Universitetit Bujqësor Tiranës, i ngritur dhe i modernizuar me kontribut financiar qeverisë sllovene. periudhën vazhdim dy organizatat kanë proces zbatimi projektin e pastrimit dhe menaxhimit ujit pijshëm Vlorë dhe projekt fushën e mbetjeve urbane. Projektet financohen nga qeveria sllovene dhe departamenti i shtetit SHBA-ve.

Gjatë takimit u shkëmbyen mendime lidhur me ecurinë e zbatimit projekteve proces Shqipëri, si dhe inicimin e projekteve rinj, përfshi projekte fusha tjera.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00