Çelet Panairi i 26-të Ndërkombëtar AMBIENT LJUBLJANA

datën 17 nëntor 2015 Qendrën e Panaireve qytetit Lubjanës u zhvillua ceremonia e hapjes se panairit ndërkombëtar AMBIENT LJUBLJANA. Për herë parë Shqipëria përfaqësohet këtë panair me kompaninë e mobiljeve "ERALD" sh.p.k. panair marrin pjesë kompani sllovene, dhe kompani tjera nga mbi 11 shtete. Panairi do qëndrojë i hapur deri datën 22 nëntor 2015.  ceremoninë e hapjes ishte e pranishme ministër fuqiplotë, Elvira Isufi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00