Ambasadori takohet me Ministren e Mjedisit dhe të Planifikimit Hapësinor të Sllovenisë

datën 19 nëntor ambasadori Qazimi u prit takim nga Irena Majcen, Ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Gjatë takimit bashkëbiseduesit shprehën njëjtin qëndrim se marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve janë shumë mira, shumë drejtime dhe fusha. Por aspektin ekonomik dhe disa fusha veçanta është e nevojshme konkretizohet tej bashkëpunimi.

 

Temë e veçantë e diskutuar ishte përshpejtimi i procedurave nënshkrimit marrëveshjes dypalëshe fushën e zhvillimit urban, si dhe konkretizimi i projekteve lidhen me këtë fushë. Bashkëbiseduesit ranë dakord për vijimin e kontakteve rregullta dhe jetësimin e projekteve tashmë filluara.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00