Shqiptarët e Lubjanës festojnë Ditën e Flamurit

mbrëmjen e datës 22 nëntor numër i madh shqiptarësh u mblodhën Lubjanë për festuar Ditën e Flamurit. emër grupit organizator përshëndeti pranishmit z. Tahir Maliqaj, kryetar i Shoqatës Kulturore Shqiptare "Migjeni". Bashkëkombasit i përshëndetën edhe ambasadori i Shqipërisë Pëllumb Qazimi dhe emër Ambasadës Kosovës diplomati Petrit Hajdari. Për orë tëra rinjtë kaluan një mbrëmje këndshme nën tingujt e muzikës shqiptare.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00