Pritje zyrtare me rastin e Ditës Kombëtare të Shqipërisë

mbrëmjen e datës 24 nëntor, qendër Lubjanës, mjediset e hollit galerive dhe pritjeve Bashkisë qytetit u organizua pritja zyrtare me rastin e Ditës Kombëtare Shqipërisë. Mernin pjesë përfaqësues Ministrisë Punëve Jashtme dhe institucioneve tjera sllovene, ambasadorë dhe përfaqësues trupit diplomatik, drejtues e përfaqësues shoqatave shqiptare Slloveni, miq dhe ftuar.Përpara pritjes pranishmit vizituan ekspozitën fotografike "Shqipëria nga Ajri", autorit Alket Islami, çelur me këtë rast.

 

 

pranishmit i përshëndeti ambasadori Pëllumb Qazimi, si dhe zëvendës kryetari i Bashkisë Lubjanë, Dejan Crnek. Tashmë, ndërmjet Ambasadës Shqipërisë dhe Bashkisë Lubjanë është vendosur bashkëpunim i frytshëm, i cili është dobi marrëdhënieve ndërmjet dy kryeqyteteve, Tiranës dhe Lubjanës, ndërmjet dy vendeve, Shqipërisë dhe Sllovenisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00