Ekspozitë Fotografike "Shqipëria nga Ajri" në Lubjanë

Prej disa ditësh galerinë qendrore qytetit Lubjanë, Bashkia e qytetit, është organizuar ekspozita fotografike "Shqipëria nga Ajri", me autor Alket Islamin. Ceremonia e hapjes u zhvillua datën 24 nëntor, ku pranishmit e shumtë, përfaqësues institucioneve sllovene, ambasadorë, shqiptarë Sllovenisë, dhe qytetarë sllovenë, i përshëndetën ambasadori i Shqipërisë dhe zëvendës kryetari i Bashkisë Lubjanë Dejan Crnek. Ambasadori Pëllumb Qazimi falënderoi drejtuesit e Bashkisë Lubjanë për gadishmërinë dhe dëshirën e bashkëpunimit me Ambasadën e Shqipërisë, duke sjellë vëmendje edhe projektin e mëparshëm përbashkët-organizimin e Ditës Kulturës dhe Turizmit Shqipërisë prill këtij viti. Crnek nga ana e tij theksoi se është kënaqësi bashkëpunohet me Ambasadën e Shqipërisë dhe prezantimi i Shqipërisë Lubjanë është mëse i mirëpritur.

Ekspozita ka 20 fotografi me pamje nga bregdeti dhe pasuritë kulturore shqiptare. Ajo është e hapur për publikun, nxënës shkollash dhe turistë vizitojnë çdo ditë Lubjanën.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00