Shqipëria pjesëmarrëse për herë të parë në edicionin e12-të të Festivalit Ndërkombëtar ANIMATEKA, Lubjanë, 07-13 Dhjetor 2015

datën 7 dhjetor 2015, Lubjanë, ka filluar festivali ndërkombëtar i filmave vizatimorë.

datën 12 dhjetor 2015, do shfaqen 14 filma shkurtër vizatimorë nga Shqipëria. Pjesa e parë e shfaqjes fillon orën 19:00, dhe pjesa e dytë orën 21:00, kinemanë "Slovenska Kinoteka", adresën Miklošičeva cesta 28, Lubjanë.

tepër informacion mund gjeni adresat e mëposhtme:

http://www.animateka.si/…/albanski-komunisticni-animirani-f…

http://www.animateka.si/…/albanski-komunisticni-animirani-f…

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00