Takim me Kryetarin e Bashkisë Lubjanë

datën 16 dhjetor kryetari i Bashkisë Lubjanë, Zoran Janković priti takim ambasadorin Pëllumb Qazimi shoqëruar nga ministër fuqiplotë, Elvira Isufi. Gjatë takimit bashkëbiseduesit theksuan bashkëpunimin shumë mirë, tashmë vendosur, ndërmjet Ambasadës Shqipërisë dhe Bashkisë Lubjanë. Gjatë vitit 2015, ndër tjera, janë realizuar dy projekte përbashkëta, Dita e Turizmit dhe Kulturës Shqipërisë dhe Ekspozita fotografike "Shqipëria nga Ajri". Kryetari Janković pohoi se "Këto aktivitete kanë sjellë tepër Shqipëri Lubjanë. Edhe ardhmen vazhdojmë këtë mënyrë".

Gjithashtu u shkëmbyen mendime për veprimtari tjera, si dhe shkëmbim vizitash nivel Kryetar Bashkie dy kryeqyteteve, Lubjanës dhe Tiranës. Për vitin 2016 Lubjana është shpallur kryeqyteti i gjelbërt i Evropës.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00