Presidenti i Asamblesë Kombëtare të Republikës së Sllovenisë, dr. Milan Brglez pret në takim ambasadorin Qazimi

Sot datën 4 shkurt Presidenti i Asamblesë Kombëtare Republikës Sllovenisë, dr. Milan Brglez priti takim ambasadorin Pëllumb Qazimi. afërmi Presidenti i Asamblesë Kombëtare Republikës Sllovenisë do zhvillojë vizitë zyrtare Shqipëri.

Ambasadori shprehu mirënjohje për mbështetjen e Sllovenisë ndaj Shqipërisë për integrimin evropian dhe informoi Presidentin e Asamblesë Kombëtare dr. Milan Brglez për bashkëpunimin dypalësh, për projektet zbatim dhe ato ardhmes afërt, si dhe uroi për vizitë frytshme Shqipëri.

Dr. Milan Brglez nënvizoi kënaqësinë e mundësisë për realizuar vizitë Shqipëri, si dhe shprehu dëshirën për intensifikimin e bashkëpunimit Asamblesë Kombëtare Sllovenisë dhe Kuvendit Shqipërisë. Ai solli vëmendje se kjo vizitë do ofrojë mundësi reja për thellimin e bashkëpunimit dypalësh dhe forcimin e mëtejshëm marrëdhënieve ndërmjet Sllovenisë dhe Shqipërisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00