Takim me europarlamentaren sllovene Patricija Šulin

datën 11 shkurt ambasadori Pëllumb Qazimi u prit takim nga eurodeputetja sllovene Patricija Šulin, e cila njëherazi është anëtare e delegacionit Parlamentit Evropian për Shqipërinë. Gjatë takimit ambasadori informoi znj. Šulin për zhvillimet Shqipëri, bashkëpunimin dypalësh, fushat ku duhet thelluar bashkëpunimi dhe veçanti u ndal arritjet dhe reformat proces për hapjen e negociatave anëtarësimit Shqipërisë BE. Eurodeputetja Šulin u shpreh e kënaqur për takimin, inkurajoi thellimin e bashkëpunimit dypalësh fusha caktuara, si dhe pohoi rolin e saj mbështetës për integrimin evropian Shqipërisë. Ndër tjera, siguroi edhe pjesëmarrjen e saj veprimtari organizohen nga Ambasada e Shqipërisë Slloveni.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00