Takim pune i Presidentit Borut Pahor me ambasadorët e vendeve anëtare dhe kandidate të BE-së

datën 23 shkurt ambasadori i Mbretërisë Hollandës, Bart Twaalfhoven organizoi takimin e radhës shefave misioneve diplomatike Slloveni. I ftuar i nderit ishte Presidenti i Republikës Sllovenisë, Borut Pahor. Gjatë bashkëbisedimit me Presidentin temat e debatuara ishin e tashmja dhe e ardhmja e Evropës, kriza e emigracionit, Ballkani Perëndimor, etj. takim ishte i pranishëm edhe ambasadori i Shqipërisë, Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00