Takim me kreun e Përfaqësisë të Komisionit Evropian në Slloveni

datën 2 mars ambasadori Qazimi priti takim Zoran Stančič, kreu i Përfaqësimit Komisionit Evropian Slloveni. Gjatë bashkëbisedimit u shkëmbye informacion rreth fushave përgjegjësisë Përfaqësimit Komisionit Evropian Slloveni, ecurinë e reformave Shqipëri dhe procesin e Integrimit BE, si dhe bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës Shqipërisë dhe Përfaqësimit Komisionit Evropian Slloveni. Gjithashtu, u shkëmbyen opinione lidhur me temat aktuale zhvillimeve BE, krizën e emigrantëve dhe sfidat me cilat përballet menaxhimi i saj, zhvillimet Ballkanin Perëndimor, etj.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00