Festohet 8 marsi në Ambasadën Shqiptare në Slloveni

Me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare Grave, Ambasada e Shqipërisë Lubjanë organizoi një pritje me gratë e diasporës shqiptare, mjediset e saj. Merrnin pjesë zonja shqiptare Ministrisë Punëve Jashtme Sllovenisë, Ambasadës Kosovës Slloveni, si dhe përfaqësuese grave shqiptare nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria. Pritja kaloi një atmosferë ngrohtë dhe miqësore.

Nderim dhe vlerësim për rolin e gruas shqiptare komunitetin shqiptar Sllovenisë familje dhe shoqëri, edukimin e fëmijëve, ruajtjen e gjuhës dhe traditave shqiptare!

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00