Ambasadorët e vendeve anëtare dhe kandidate të BE-së diskutojnë për krizën e migracionit

datën 22 mars nën drejtimin e ambasadorit Hollandës Slloveni, SH.T.Z. Bart Twaalfhoven u zhvillua takimi i radhës i ambasadorëve vendeve anëtare dhe kandidate BE-së. fillim takimit u mbajt një minut heshtje nderim viktimave akteve terroriste Bruksel. E ftuara e nderit ishte Ministrja e Brendshme e Sllovenisë Vesna Gyorkos Žnidar. Tema qendrore e takimit ishte menaxhimi i krizës aktuale migracionit.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00