Prezantimi i Atasheut Ushtarak të Shqipërisë në Slloveni

datën 25 prill, u prezantua atasheu ashtarak i Republikës Shqipërisë Republikën e Sllovenisë, jo rezident, kolonel Arben Zani. ceremoninë e prezantimit ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi. Gjatë takimit prezantues u shkëmbyen mendime për forcimin dhe konkretizimin e bashkëpunimit dypalësh fushën e mbrojtjes.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00