Takim me drejtuesin e Kompeticionit Ndërkombëtar VINO LJUBLJANA

datën 25 prill ambasadori Pëllumb Qazimi u prit takim nga Matjaž Kovačič, drejtues i Kompeticionit Ndërkombëtar VINO LJUBLJANA. Ky kompeticion prej shumë se 60 vitesh ushtron aktivitetin e vet, është i njohur mbarë botën dhe organizohet nën patronazhin e tre organizatave mëdha verës botë. muajin qershor për tre ditë rresht një juri e madhe me përfaqësues nga gjithë kontinentet bën testimet dhe përcakton çmimet për verat marrin pjesë konkurim, çmime cilat shpallen gjatë panairit ndërkombëtar verës organiziohet muajin tetor. VINO LJUBLJANA dhe Ambasada e Shqipërisë po bashkëpunojnë këtë vit për herë parë jetë pjesëmarrëse edhe Shqipëria, gjë do jetë tregues i thellimit mëtejshëm bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve. Gjatë takimit ishte i pranishëm edhe Iztok Bricl, drejtor i përgjithshëm i panaireve Lubjanës, me cilin u diskutuan mundësitë e pjesëmarrjes reciproke panairet zhvillohen Shqipëri dhe Slloveni.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00