‼️ NJOFTIM ‼️

Të nderuar qytetarë, Ju bëjmë me dije se kompania sllovene e autostradave DARS d.o.o., ka vërejtur raste të shitjeve të e-vignetave sllovene nëpërmjet faqeve jozyrtare të internetit, të cilat janë të paautorizuara, me tarifa të larta, të pavlefshme dhe pa asnjë garan

 

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë merr kryesinë e Bordit Drejtues të Qendrës së Ekselencës për Financat - CEF

Në datën 8 qershor, në Lubjanë, u zhvillua mbledhja vjetore e Bordit Drejtues të CEF. Ministri slloven i Financave Klemen Boštjančič, i dorëzoi kryesinë e Bordit Drejtues të CEF për periudhën qershor 2022-qershor 2023 guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Gent Sejko.

 

Veprimtari në Lubjanë kushtuar 30 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-Slloveni

Në mbrëmjen e datës 30 maj, Ambasada e Shqipërisë organizoi në Lubjanë veprimtarinë "Le të tregojmë histori të vjetra shqiptaro-sllovene", kushtuar 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë. Merrnin pjesë një numër i madh am

 

Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në takimin e organizuar nga kryetari i Bashkisë Maribor me ambasorët e akredituar në Slloveni

Në datën 27 maj, para organizimit të Operas së Mbrëmjes, veprimtari tashmë tradicionale në Maribor, Saša Arsenovič kryetar i Bashkisë Maribor priti në takim një grup ambasadorësh të vendeve të ndryshme në Slloveni. Ai prezantoi arritjet zhvillimore në qytetin e Mariborit. Ndërkohë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00