Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në takimin e organizuar nga kryetari i Bashkisë Maribor me ambasorët e akredituar në Slloveni

Në datën 27 maj, para organizimit të Operas së Mbrëmjes, veprimtari tashmë tradicionale në Maribor, Saša Arsenovič kryetar i Bashkisë Maribor priti në takim një grup ambasadorësh të vendeve të ndryshme në Slloveni. Ai prezantoi arritjet zhvillimore në qytetin e Mariborit. Ndërkohë njohu të pranishmit me projektet afatshkurtëra dhe afatmesme në interes të jetës së qytetarëve, edukimit, turizmit dhe ekonomisë në tërësi. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00