Ambasadori Pëllumb Qazimi pritet në takim nga Ministri i Kulturës të Sllovenisë, Vasko Simoniti

Gjatë takimit janë shkëmbyer vlerësime për marrëdhëniet shumë të mira dypalëshe dhe nevojën për intensifikimin e mëtejshëm të tyre në fushën e kulturës. Brenda një kohe të shkurtër pritet nënshkrimi i marrëveshjes së bashëpunimit ndërmjet dy vendeve në fushën e kulturës. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00