Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Polona Rifelj, sekretare shteti në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjisë

Gjatë takimit janë shkëmbyer vlerësime lidhur me bashkëpunimin ekonomik ndërmjet dy vendeve, si edhe janë diskutuar rrugë për intensifikimin e mëtejshëm të tij. Temë diskutimi ka qenë edhe përshpejtimi i punës për finalizim të dokumenteve të bashkëpunimit dypalësh.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00