Diplomaci kulturore - Takim në Bashkinë Koper

datën 16 mars ambasadori Qazimi u prit takim nga zyrtarë Bashkisë Koper. Gjatë takimit me Sabina Mozetič, drejtore bashkinë e qytetit u bashkëbisedua për mundësitë e bashkëpunimit dypalësh fushën e shkëmbimeve kulturore. Projekti i afërt promovues i Ambasadës Shqipërisë është ai bashkëorganizohet me mbështetjen e Kryetarit Bashkisë Koper -ekspozita e pikturës dhe skulpturës "Proximity" GaleriaKALO, Tiranë. Pjesë e vizitës ishin edhe takime dhe vizita galeritë, muzetë dhe bibliotekën e qytetit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00