Hapet Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Alpe - Adria 2022

Në datën 23 mars, në Lubjanë u organizua ceremonia e hapjes së Panairit Ndërkombëtar të Turizmit Alpe - Adria 2022. Panairi pas dy vitesh ndërprerje për arsye të pandemisë së Covid-19, përfaqëson një ngjarje të rëndësishme për komunitetin e turizmit, për kompanitë, agjensitë dhe vendet pjesëmarrëse dhe shumë më gjerë. Në këtë veprimtari ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00