Koncerte me natyrë humanitare, në ndihmë të Ukrainës

Në datën 5 maj, ambasadori Pëllumb Qazimi ishte pjesëmarrës në dy veprimtari - koncerte humanitare në ndihmë të Ukrainës. Ngjarjet u organizuan respektivisht nga Përfaqësimi i Komisionit Evropian dhe nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Slloveni. Interpretuan orkestra e muzikantëve të rinj ukrainas, që tashmë janë akomoduar në Slloveni, një orkestër frymore e Ushtrisë Britanike, etj. Të ardhurat e grumbulluara janë paracaktuar për ndihmë ndaj refugjatëve ukrainas.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00