Për bashkëpunimin Slloveni -Shqipëri në fushën e diplomacisë digjitale

Në datën 13 prill, ambasadori Pëllumb Qazimi ka zhvilluar takim me Katja Geršak, drejtore e Qendrës për Perspektivë Evropiane - CEP. Gjatë takimit është diskutuar dhe dakorduar për veprimtaritë që do të organizohen si në Slloveni, ashtu edhe në Shqipëri në fushën e diplomacisë digjitale dhe në fusha të tjera. Ambasada në mënyrë të vazhdueshme ka mbështetur dhe ka qenë pjesëmarrëse në veprimtaritë e organizuara nga CEP. Kjo qendër ka dhënë dhe vijon të ofrojë kontribute në procesin e integrimit evropian për Shqipërinë dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00