Përmbyllen veprimtaritë në kuadrin e Javës së Filmit Frankofon

Prej datës 21 deri 26 mars, me bashkëorganizim të ambasadores së Francës Florence Ferrari dhe ambasadorit të Zvicrës Denis Knobel, u zhvilluan një numër veprimtarish, të cilat u finalizuan me takimin e datës 25 mars me takimin e ambasadorëve të grupit të vendeve frankofone. Në këto ngjarje ka qenë i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00