Priten në Ambasadë të rinj nga Shqipëria

Në datën 30 mars, të ftuar në Ambasadë ishin të rinjtë nga Shqipëria, pjesëmarrës në vizitën studimore realizuar në Lubjanë së bashku me të rinj të tjerë nga vendet e Ballkanit Perëndimor. Ishte kënaqësi bashkëbisedimi me Marizën, Shilën, Marselën, Marjolën dhe Marion. Përveç prezantimit të misionit të Ambasadës, u shkëmbyen mendime e vlerësime edhe për punën që bëhet me të rinjtë si në aspektin e marrëdhënieve dypalëshe Shqipëri-Slloveni, ashtu edhe në kuadrin rajonal dhe në procesin e integrimit evropian.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00