Pulla postare Slloveni-Shqipëri votohet si më e bukura në Slloveni për vitin 2021

Në një votim të Postës Sllovene, me 1,731 pjesëmarrës, 789 vota mbështetën pullën postare "Slloveni-Shqipëri", duke e renditur në vendin e parë dhe më të bukurën gjatë vitit 2021.

Në vendin e dytë me 477 vota u rendit pulla postare "Nika Križnar" dhe në vendin e tretë me 465 vota pulla postare "Europa".

Pulla postare "Slloveni-Shqipëri" me subjekt ekoturizmin, Liqeni Cerknica në Slloveni dhe Laguna e Nartës në Shqipëri u zgjodh si pulla më e bukur postare nga gjithsej 46 pulla postare prodhuar gjatë vitit 2021 në Slloveni.

Faleminderit votuesve dhe Postës Sllovene!

Urime për bashkëpunimin shumë të mirë ndërmjet Postës Shqiptare dhe Postës Sllovene

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00