Takim i Kryeministrit Janez Janša me ambasadorët e vendeve anëtare të Aleancës së NATO-s, të akredituar në Republikën e Sllovenisë

Menjëherë pas kthimit nga vizita e përbashkët e datës 15 mars në Ukrainë, me Kryeministrat e Polonisë dhe Republikës Çeke, Kryeministri Janša në datën 16 mars u takua me ambasadorët e vendeve anëtare të NATO-s, të akredituar në Republikën e Sllovenisë. Ai informoi lidhur me vizitën dhe çështje të mprehta që lidhen me luftën në Ukrainë, si pasojë e agresionit të Rusisë. Në takim ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00