Takim me Agjensinë Turistike Bled Tours

datën 11 dhjetor ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me drejtuesen e Tourist agency Bled Tours, Cvetka Ulčar Jug. Temë kryesore e diskutuar ishte vendosja e bashkëpunimit rregullt me agjensi turistike Shqipëri, me synim organizimin e udhëtimeve turistike rajonale, pjesë e cilave jetë edhe Shqipëria. Aktualisht agjensia Bled Tours botimet e veta pasqyron edhe informacion për Shqipërinë. Por interesi Shqipëria jetë pjesë e ofertave rajonale është rritje. Broshurat turistike për Shqipërinë ofruara, dhënia e informacionit për agjensitë turistike shqiptare dhe komunikimi i vazhdueshëm ardhmen do përbëjnë objekt pune për Ambasadën.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00