Takim me ambasadorin e ri të Greqisë në Slloveni

datën 22 janar ambasadori Pëllumb Qazimi priti takim ambasadorin e ri Greqisë Slloveni, Sh.T. Z Nicolas Protonotarios. Gjatë takimit u shkëmbyen mendime për bashkëpunimin ndërmjet Shqipërisë dhe Greqisë, bashkëpunimit dy vendeve me Slloveninë, si dhe çështje zhvillimeve rajonale, përfshi situatën aktuale krizës emigrantëve.

 
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00