Urime sipërmarrësve të rinj shqiptarë, Ylberit dhe Selimit

Megjithë kufizimet e pandemisë së Covid-19, sipërmarrësit e rinj, Ylberi dhe Selimi nga Tetova guxojnë dhe çelin biznesin e tyre në Lubjanë. Falë investimit të tyre tashmë "Vero Moda" është edhe në kryeqytetin slloven. Në datën 10 gusht, në ceremoninë e fillimit të biznesit, krahas pjesëmarrësve të tjerë ishin të pranishëm edhe përfaqësuesit e Ambasadës të Shqipërisë në Slloveni.

Urime Ylberit dhe Selimit!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00