Aplikimet e Bursave të Turqisë 2023.

    Türkiye Scholarships, marka ndërkombëtare e bursave të arsimit të lartë të Turqise, përforcon vendin e saj në mobilitetin ndërkombëtar të studentëve dita ditës. 165,000 aplikime të marra nga 171 vende në vitin 2022 është një tregues i rëndësishëm për të tregu

 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Ankara organizoi një Pritje Festive me rastin e 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Ankara organizoi një Pritje Festive me rastin e 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, si dhe të 110- vjetorit të krijimit të Forcave të Armatosura. Në pritje moren pjesë personalitete të larta turke, titullare dhe diplomate të Trupi

 

Botimet për promovimin e Investimeve në Shqipëri

  Botimet për promovimin e Investimeve në Shqipëri    Botimet e përgatitura për promovimin e investimeve në Shqipëri, paraqesin klimën e biznesit në Shqipëri, arsyet kryesore përse duhet investuar në Shqipëri, incentivat për sektorët prioritar të investimit, bazën

 

Merret vendimi, Shqipëria heq vizat me Kazakistanin.

Shqipëria dhe Kazakistani kanë miratuar marrëveshjen për heqjen e ndërsjelltë të vizave, per te gjitha llojet e pasaportave.  

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00