Njoftim për shtyp

  Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, në datën 27-28 qershor 2023, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë në Tiranë, Samitin e 3-të të Diasporës Shqiptare. Në këtë Samit do të diskutohet mbi të ardhmen e përbashkët

 

Aplikimet e Bursave të Turqisë 2023.

    Türkiye Scholarships, marka ndërkombëtare e bursave të arsimit të lartë të Turqise, përforcon vendin e saj në mobilitetin ndërkombëtar të studentëve dita ditës. 165,000 aplikime të marra nga 171 vende në vitin 2022 është një tregues i rëndësishëm për të tregu

 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Ankara organizoi një Pritje Festive me rastin e 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Ankara organizoi një Pritje Festive me rastin e 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, si dhe të 110- vjetorit të krijimit të Forcave të Armatosura. Në pritje moren pjesë personalitete të larta turke, titullare dhe diplomate të Trupi

 

Botimet për promovimin e Investimeve në Shqipëri

  Botimet për promovimin e Investimeve në Shqipëri    Botimet e përgatitura për promovimin e investimeve në Shqipëri, paraqesin klimën e biznesit në Shqipëri, arsyet kryesore përse duhet investuar në Shqipëri, incentivat për sektorët prioritar të investimit, bazën

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00