Ambasada e RSH-së në Ankara më 13 Maj 2019 hapi librin e ngushëllimeve për dy Dëshmorët e Atdheut. I përjetshëm qoftë kujtimi i nëntetar Zarife Muharrem Hasanaj dhe Major Klodian Tanushi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00