Ambasadori Genti Gazheli paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikes se Gjeorgjise.

Ambsadori i Republikes se Shqiperise ne Turqi,me 24 Maj 2017, paraqiti letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Gjeorgjisë, zotit Giorgi Margvelashvili . Gjatë prezantimit tē kredencialeve Ambsadori jo rezident i Republikes se Gjeorgjise,shprehu angazhimin në këtë mision shumë të rëndesishëm . Koha ka ardhur për të hedhur hapa konkret për të ndertuar një lidhje ekonomike, biznesi dhe kulturore midis dy vendeve tona,nenvizoi ai. Ne vijim theksoi faktin që Gjeorgjia duhet të njohë shtetin e Kosovës tashmë si një shtet I pavarur dhe sovran. Ne perfundim te kesaj ceremonie falenderoi Presidentin për pritjen duke e siguruar që si Ambasadori Shqiptar në Gjeorgji do të jete detyre primare forcimi i marrëdhenieve dhe bashkëpunimit në interes të dy vendeve tona .

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00