Ambasadori Kastriot Robo paraqet letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Kazakistanit, z. Kasum-Jomart Tokayev.

Ambasadori Kastriot Robo më 6 Tetor 2021, në një atmosferë të perzemërt, i paraqiti letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Kazakistanit, z. Kasum-Jomart Tokayev.
U konfirmua vullneti i përbashkët për t'i dhënë një shtysë të re spektrit të marrëdhënieve dypalëshe për thellimit e raporteve midis dy vendeve tona.
Në fjalimin e tij, Presidenti Tokayev vleresoi dhe pergezoi gjithashtu për Presidencën e suksesshme te Shqiperise ne OSBE 2020.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00