Aplikimet e Bursave të Turqisë 2023.

 

 

Türkiye Scholarships, marka ndërkombëtare e bursave të arsimit të lartë të Turqise, përforcon vendin e saj në mobilitetin ndërkombëtar të studentëve dita ditës. 165,000 aplikime të marra nga 171 vende në vitin 2022 është një tregues i rëndësishëm për të treguar vendin e Turqisë në mobilitetin ndërkombëtar të studentëve.

 

Përveç pasurisë së arsimit, njohurive dhe përvojës që ofron në nivel ndërkombëtar, Bursat e Turqise u ofron studentëve ndërkombëtarë nga e gjithë bota mundësinë për të studiuar në universitetet më të dalluara të vendit. B

 

 

Datat e aplikimit: 10 janar – 20 shkurt 2023

 

Aplikimet për Bursat e Turqise 2023 do të merren në një semestër të vetëm dhe aplikimet do të jenë të hapura për studentët nga çdo vend midis 10 janarit dhe 20 shkurtit 2023.

 

 

Programet dhe Nivelet e Arsimit

 

Programet e hapura për aplikim: Programet universitare dhe pasuniversitare

 

Aplikimet janë të hapura për kandidatët që duan të studiojnë në nivelet Bachelor, Master dhe Doktoraturë.

 

Programe të tjera si Bursat Kërkimore, Bursat e Suksesit dhe KATIP kanë periudha të ndryshme aplikimi dhe shpallen në faqen e internetit dhe kanalet e mediave sociale.

 

 

Poster dhe broshurë në 19 gjuhë

 

Si të aplikoni?

 

Apliko tani!

 

 

https://www.turkiyeburslari.gov.tr/duyurular/turkiye-burslari-2023-basvu...

 

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00