E GJITHË VËMENDJA PËR DIASPORËN

Samiti i Dytë i Diasporës shqiptare ka filluar regjistrimet on-line. Ai do të jetë një ngjarje mbarëkombëtare dhe zhvillon punimet në datat 28 shkurt deri në 2 mars. 
Për më shumë shikoni në linkun:

 

http://samiti.diaspora.gov.al/regjistrohu-ne-samit3/

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00