Ministrja Financave vizitë zyrtare në Turqi për bashkëpunim ekonomik

Më datë 24 Janar 2020 në Ankara u zhvillua Sesioni i 12-të i Komisionit te Përbashkët Ndërqeveritar shqiptaro-turk. Komisioni u bashkëkryesua nga Ministrja e Financave dhe e Ekonomisë, Znj.Anila Denaj dhe Ministri i Rinisë dhe Sporteve, Z. Mehmet Muharrem Kasapoglu ku u nënshkrua Protokolli përkatës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00