Paraqita letrat kredenciale Presidentit të Republikës Islamike të Iranit otit Hassan Rouhani

Rrugës në kthim nga Teheran ku paraqita letrat kredenciale Presidentit të Republikës Islamike të Iranit zotit Hassan Rouhani dhe pata takim pune me Ministrin e Jashtëm zotin Javad Zarif.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00