Samiti i Dytë i Diasporës, ftesë për përfaqësuesit e komunitetit shqiptar në botë

Të gjithë përfaqësuesit e komunitetit shqiptar, që punojnë dhe jetojnë në vende të ndryshme të botës, të cilët kanë shënuar sukses veçanërisht në fushën e biznesit, sipërmarrjes dhe jo vetëm janë ftuar të marrin pjesë në Samitin e Dytë të Diasporës që mbahet në Tiranë në datat 1 dhe 2 Mars 2019.
Ambasadat e Shqipërisë Ne Turqi, njofton të gjithë të interesuarit që shprehin interes te kontaktojne në e-mailin zyrtar të ambasadës.
Samiti i Dytë i Diasporës përkon me përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës.

“E gjithë vëmendja për Diasporën. Së bashku për të farkëtuar ardhmëri me vëmendjen tek bashkëkombasit tanë”, shprehen organizatorët e Samitit të Dytë të Diasporës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00