Shqipëria Solidare

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme fton shqiptarët brenda dhe jashtë vendit, partnerë, shoqata dhe biznese, të ofrojnë kontributin e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë, të cilët u prekën nga tërmeti. # ShqipëriaSolidare

 

Për të ndihmuar të gjitha familjet, të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, disa llogari bankare u vunë në dispozicion nga Qeveria e Shqipërisë.

 

 

“Kontribute vullnetare, Emergjenca” në bankat e nivelit të dytë

 

Banka Credins

 

 

IBAN në GJITHA (lekë): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

 

IBAN në EUR: AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

 

IBAN në USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00