Takim me Ministrin e Bujqësisë dhe Pyjetarisë turke.

Më datën 7 tetor 2020, Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një takim pune me Ministrin e Bujqesise dhe Pyjetarise te Turqise, Dr. Bekir Pakdemirli.
Gjatë takimit miqësor u trajtuan mjaft çështje të rritjes së bashkëpunimit në fusha si: të modernizimit të bujqësisë dhe blegtorisë, ate te peshkimit dhe te aquakultivimit; si dhe  të trajnimit të specialistëve në këtë fusha.
Në vijim u trajtua gjithashtu edhe tema e pyjetarise, duke u ndalur kryesisht tek proceset e pyllezimit, si dhe te luftes kunder zjarreve, ku Ministria turke ka nje experience mjaft te mire.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00