Takim me Presidentin e Dhomes se Tregetise se Ankarase, z. Gürsel Baran.

Me daten 15 prill 2021, Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi nje takim pune ne Dhomen e Tregetise se Ankarase, ku u prit nga Presidenti i kesaj Dhome, z. Gürsel Baran.
 
Gjate takimit u vleresua miqesia shqiptaro-turke, si dhe mundesite dhe kapacitetet qe ofron ekonomia shqiptare, si ne burime natyrore, por edhe ne prodhimet bio ne bujqesi duke i vleresuar si mundesira bashkepunimi me synim rritjen e eksporteve te produkteve shqiptare.
 
U propozua qe ne te ardhmen mund te organizohen on-line takime me Dhomen e Tregetise se Tiranes dhe me pas delegacione tregetare mund te vizitojne Shqiperine dhe Turqine per te konkretizuar bashkepunimin.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00