Takim me Presidentin e Keshillit te Arsimit te Larte (YOK) te Turqise, Prof.Dr. Yekta Sarac

Më datën 19 gusht 2020, Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi nje takim me Presidentin e Keshillit te Arsimit te Larte (YOK) te Turqise, Prof.Dr. Yekta Sarac.

Fokusi i bisedes ishte fillimi i vitit te ri akademik shkollor, pergatitjet nga ana e YÖK ne kushtet e pandemise COVID-19.

 

Prof. Saraç informoi Ambasadorin Robo se YOK-u ka ndermarre masat e duhura per vijimin normal te proçesit mesimor si dhe shprehu gadishmerine per te bashkepunuar me autoritetet pergjejgjese shqiptare per arsimin e larte.

 

U shpreh gjithashtu intersimi per studentet shqiptare te cilet studiojne ne universitetet turke.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00